MEDICINĂ INTERNĂ

Medicina internă este una dintre cele mai complexe şi dificile specializări, deoarece cuprinde boli aparţinând tuturor sistemelor (respirator, cardiac, digestiv, uro-genital, neuro-endocrin), privind organismul uman ca şi tot unitar a cărui funcţionalitate depinde de fiecare dintre aceste sisteme şi de buna relaţionare dintre ele.

Un medic internist este capabil să conecteze între ele, simptomele pacinetului, aparent fără legătură unul cu altul. Pornind de la acestea, internistul poate să stabilească ordinea în care trebuie să se desfaşoare investigaţiile paraclinice necesare diagnosticului final. O mare parte dintre aceste examinări, vor putea fi făcute în centrul nostru medical (analize de laborator, EKG, ecografii, gastroscopii, colonoscopii), scutind pacientul de deplasarea în alt oraş. Iar, dacă vor fi necesare investigaţii imagistice de înaltă performanţă (computer tomograf, RMN, ecoendoscopie, etc), vă vom ajuta să ajungeţi la un serviciu medical bun, din Cluj-Napoca.

Probabil, cel mai mare plus pe care cabinetul nostru de medicina internă îl aduce comunităţii din Gherla, este posibilitatea efectuării ecografiei de sân, instrument diagnostic valoros pentru depistarea cancerului de sân, boală care afectează din ce în ce mai multe femei, dar care, descoperită în fază incipientă, este tratabilă. Efectuată anual, ecografia mamară permite depistarea, în stadii de început a acestui tip de cancer, redând femeii şansa la viaţă.

Proceduri:

  1. Consultație 200 RON sau GRATUIT prin CAS
  2. Control 140 RON sau GRATUIT prin CAS
  3. Ecografie abdominală 150 RON
  4. Consultație și ecografie abdominală 320 RON
  5. Consultație cu ecografie abdominală cu bilet de trimitere prin CAS – se achită ecografia 120 RON
  6. EKG cu interpretare 80 RON
  7. Ecografie Doppler Venos 260 RON
  8. Spirometrie 100 RON

Medicină internă:

-Medic specialist Medicină Internă din anul 2017

-Doctor în medicină la UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca

       – Atestat de ultrasonografie generală

-Medic rezident Medicină Internă la Institutul Regional de Gastroenterologie și Hepatologie “O. Fodor”, Cluj-Napoca (2013-2017)
-Cadru didactic asociat la Clinica Medicală IV, UMF “ Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca (2013-2017)
-Asistent universitar la Clinica Medicală IV, UMF “Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca (2017-februarie 2022)
-Autor și co-autor de articole publicate în reviste de specialitate din țară și străinătate și capitole de cărți de specialitate
-Participant la numeroase manifestări științifice din țară și străinătate